Contact

Voordelen & tarieven

Het uitbesteden van de salarisadministratie van uw bedrijf aan een professionele partij kan u veel voordelen opleveren. Zo is het tijdbesparend. U hoeft slechts de personeelsmutaties en urenstaten door te sturen naar Salarisadministratieloont.nl, en wij doen de rest. Daarnaast hebben we alle kennis in huis op het gebied van de telkens veranderende loonregelementen.

Vaste tarieven voor loonadministratie

De tarieven van Salarisadministratieloont.nl zijn transparant: u betaalt een vast tarief per loonstrook of een afgesproken vast bedrag. Geen verrassingen! Verder kunnen we tevens optreden als vraagbaak en adviseur vor uw medewerkers. Hebben zij vragen? Wij staan ze graag te woord. Doordat Salarisadministratieloont.nl u voorziet van rapportages op het gebied van de personeels- en salarisadministratie, bent u altijd op de hoogte.

De precieze tarieven worden spoedig gepubliceerd op deze website. Wilt u toch alvast weten wat de kosten van loonadministratie uitbesteden precies zijn? Neem dan contact met ons op!

Copyright © 2024 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap