Contact

Payroll service

Wat is payroll en waarom zou u een payroll service inschakelen? In het kort houdt payroll in dat u als werkgever, ofwel bedrijf, de juridische aspecten rondom het werkgeverschap uitbesteed. Waarom zou u dat doen? Allereerst voor het gemak. U kunt zich als ondernemer blijven richten op andere ondernemerszaken. Tegelijkertijd bent u ervan verzekerd dat de juridische zaken door een deskundige partij worden geregeld. Verder is payroll bij veel ondernemers populair, omdat het niet alleen voor gemak zorgt, maar ook andere belangrijke voordelen heeft. Die voordelen vergroten de continuïteit van het bedrijf en kunnen tevens bijdragen aan de winstgevendheid van het bedrijf.

Minder risico's

De kern van payroll uitbesteden, is dat u niet zelf arbeidsovereenkomsten afsluit met uw werknemers. Dat doet het payroll bedrijf voor u. Zo heeft u als werkgever meer vrijheid en minder risico's. Bij payroll uitbesteden, is het payroll bedrijf op papier de juridische werkgever van uw werknemers. Hierdoor komen de risico's ook bij de payroller te liggen. Natuurlijk werft u wel zelf uw personeel, want u weet welke kwaliteiten u in een werknemer zoekt en u gaat er uiteindelijk ook mee samenwerken.

Onze payroll service

Salarisadministratieloont.nl biedt tevens payroll service. Wij willen namelijk alle administratieve zaken voor u uit handen nemen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming.

  • U hoeft niet meer urenlang te berekenen wat uw totale salaris- en personeelskosten zijn.
  • U hoeft geen facturen van instanties als de Belastingdienst en het UWV meer te voldoen en hoeft ook geen aangiften van uw personeel te doen.
  • Ook bespaart u op uw financiële administratie én wordt deze tevens veel inzichtelijker, want u heeft simpelweg mínder administratie.

Lees meer over onze payroll solutions >

Payroll services zijn voor het MKB erg praktisch. Maak gebruik van onze payroll services en verbeter uw continuïteitsvooruitzicht.
Copyright © 2024 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap