Contact

Dienstverleners overige

Overzicht partnerbedrijven

Salarisadministratie loont werkt nauw samen, zowel online alsook offline met uiteenlopende partners. Dit zowel op juridisch, ict / it, administratief alsook fiscaal en financieel advies. Hieronder een schematisch ingedeeld overzicht.

 

Strategisch en coaching

CoachCircle platform

Just Grant coaching

Advisor Coach

Op zoek naar een interim professional die als een duizendpoot de pijnpunten binnen de organisatie optimaliseerd? Helmie van HK interim fungeert als projectmanager én een consultant waardoor ze zorgt voor het gewenste proces optimalisatie.

Juridisch

http://www.mrfaarts.nl

http://www.legalforum.nl/

http://www.schuldenzorg.nl

 

Ict / it

Crossinternet - van strak webdesign tot uitgebreid maatwerk webdevelopment altijd in het teken van meer efficiency en meer bedrijfsresultaat. Fullservice bureau Cross internet.

 

Accountancy / Administratief

Boekhoudpakket nodig? Vrijwel elke ondernemer heeft het zich wel eens afgevraagd; wat is de beste online boekhoudsoftware? Op BoekhoudProgramma Online lees je er alles over inclusief handige vergelijker.

Alles over ( al dan niet online ) accountants en administrateurs voor het mkb die u kunnen helpen bij het uitbesteden van de boekhouding en administratie.

 

Fiscaal & financieel advies.

Financiele budget coaching via CoachCircle.nl

Zakelijke Hypotheek of lening nodig? Raadpleeg ZF-Unie ook wel bekend als de Zakelijke FinancieringsUnie.

http://www.dekredietverzekeraars.nl

 

 

 

 

Copyright © 2022 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap