Contact
Voorbeeld loonstrook

Voorbeeld loonstrook

Wilt u de loonadministratie uitbesteden? Dan krijgen uw werknemers evengoed een eigen (digitale) loonstrook. Ze zien niet dat uw loonadministratie door ons wordt gedaan, want de (digitale) loonstrook bevat uw gegevens en bijvoorbeeld ook uw logo en/of bedrijfskleuren. Een voorbeeld loonstrook kunt u bij ons opvragen.

Wat staat er op de voorbeeld loonstrook?

Op de voorbeeld loonstrook ziet u duidelijk welke gegevens te allen tijde op de loonstrook moeten staan. Deze gegevens zijn wettelijk verplicht op de loonstrook die u als werkgever aan uw werknemer verstrekt.

De basisgegevens op iedere voorbeeld loonstrook zijn:

  • De NAW-gegevens van de werknemer: naam, adres, woonplaats, BSN-nummer
  • Brutosalaris
  • Inhoudingen op het bruto- of nettosalaris

Verplichte gegevens en extra gegevens

De basisgegevens zijn dus verplicht op iedere loonstrook. Verder verschilt het per CAO welke overige gegevens op iedere loonstrook dienen te staan. Zo kan het verplicht zijn om de contracturen op de loonstrook te vermelden en kan het vanuit de CAO ook zijn bepaald dat de opgebouwde vakantiedagen en/of het vakantiegeld op de loonstrook moeten staan.

Bij Salarisadministratieloont.nl zorgen wij ervoor dat de juiste gegevens op uw loonstroken staan. Natuurlijk kunt u aan de hand van het loonstrook voorbeeld ook aangeven welke gegevens u extra op de loonstrook zou willen hebben, ook als dat niet verplicht is. Denk hierbij ook aan de vakantiedagen en de contracturen, of andere gegevens die u voor het gemak van uw werknemer of voor uw eigen overzicht erop wilt hebben staan.

Vraag direct vrijblijvend een offerte en een loonstrook voorbeeld aan!

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap