Contact
Urenregistratie

Urenregistratie voor personeel en zzp'ers

De urenregistratie voor uw personeel kan een klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Een tikfoutje is bij deze klus overigens ook snel gemaakt. Toch is het erg belangrijk dat de uren van uw personeel goed worden geregistreerd. Het aantal gewerkte uren bepaalt natuurlijk het aantal uren dat uw personeel krijgt uitbetaald. Daarnaast maakt de registratie inzichtelijk hoe er binnen uw bedrijf gewerkt wordt en hoeveel tijd er aan bepaalde projecten en activiteiten wordt besteed.

Urenregistratie voor zzp'ers

Een zelfstandige zonder personeel is niet verplicht om zijn of haar uren bij te houden. Goede urenadministratie kan u als zzp'er echter wel bepaalde rechten geven. Bijvoorbeeld als blijkt dat u voldoet aan het urencriterium voor de zelfstandigenaftrek. Om van deze aftrek gebruik te maken, moet u uw urenregistratie kunnen tonen.

Voor personeel de urenregistratie uitbesteden

Voor uw personeel de urenregistratie uitbesteden is niet alleen gemakkelijk, het brengt meerdere voordelen voor u mee:

  • u bespaart erg veel tijd
  • de registratie wordt door professionals opgepakt
  • de urenadministratie gebeurt erg efficiënt
  • doordat wij online de urenregistratie doen, kunt u de registratie gemakkelijk en 24/7 inzien
  • uw personeel kan de urenregistratie ook 24/7 inzien en heeft hierdoor minder vragen voor u
  • personeelszaken worden beheersbaar
  • u betaalt een vast tarief per maand

De urenregistratie van uw personeel gebeurt online. Dit heeft als grote voordeel dat de urenregistratie altijd up-to-date is en u altijd de actuele gegevens inziet als u inlogt.

Koppel de registratie aan andere gegevens

De online urenregistratie van Salarisadministratieloont.nl is eenvoudig te koppelen met andere gegevens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan registraties als verlofregistratie en verzuimregistratie. Ook de salarisadministratie is aan de urenregistratie te koppelen. Zo gebeurt alle administratie van en rondom uw personeel efficiënt, accuraat en inzichtelijk.

Bekijk onze tarieven en neem contact met ons op als u vragen heeft of uitleg wilt over de eenvoudige software.

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap