Contact
Payroll solutions

Payroll solutions

Met de payroll solutions van Salarisadministratieloont.nl besteedt u de juridische aspecten van uw werkgeverschap aan ons uit. Dit betekent dat Salarisadministratieloont.nl voor u een geschikte payroller zoekt, die de juridische werkgever van uw werknemers wordt. Uw werknemers ondergaan geen arbeidscontract met u, maar met een betrouwbaar payroll bedrijf.

Payroll constructie

Salarisadministratieloont.nl gaat voor u na welke payroller bij uw bedrijf past. De branche waarin u werkzaam bent, de CAO die daardoor op uw werknemers van toepassing is en de arbeidsvoorwaarden die u wilt creëren, zijn van invloed op de payroller die wij kiezen en u aanbevelen. Kortom, met onze payroll solutions weet u zeker dat u met de juiste payroller een payroll constructie aangaat.

Wat betekenen onze payroll solutions voor u?

Met onze payroll oplossingen geeft u vooral veel administratiewerk uit handen. Daarnaast creëert u voor uzelf als werkgever meer vrijheden en loopt u minder risico's. Personeel en arbeidscontracten vormen namelijk een groot risico voor uw bedrijf, omdat werknemers rechten hebben en u als werkgever de plichten draagt. Met payroll solutions vermindert u de werkgeversrisico's en dat draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf.

Verder betekenen de payroll diensten dat u:

  • elke maand één factuur voldoet voor uw personeelskosten;
  • vooraf weet wat uw personeelskosten zullen zijn, zodat u dit kunt meenemen in berekeningen;
  • geen omkijken heeft naar factureren en aangiftes doen bij de Belastingdienst, het UWV, verzekeringen en andere instanties;
  • beter inzicht heeft in uw financiële administratie en hierdoor minder administratiekosten heeft;
  • gegarandeerd de uitbetalingen, rechten en plichten goed heeft geregeld.

Intussen bepaalt u wel zelf welke werknemers u aanneemt via de payroller.

Meer informatie over onze payroll ondersteuning

Wilt u meer informatie over onze payroll diensten en ondersteuning bij payrolling? Neem contact met ons op, wij leggen alles graag aan u uit.

Terug naar overzicht
Copyright © 2024 - salarisadministratieloont - Onderdeel van OAmkb.nl - Arbeidscontract voorbeeld | Dienstverleners overige | Sitemap